Ferie i november

Hvor er det varmt i november?

Hvor er det varmt i november?

Når novembermørket lægger sig over Danmark som en dyne, er en badeferie den bedste kur! Hvad end du rejser med kæresten på romantisk ferie, eller med hele familien, så har vi noget for dig. I Dubai ligger temperaturerne fortsat omkring 30 grader. Gran Canaria og Fuerteventura byder også på varme med en smule over 20 grader i gennemsnit.

Gran Canaria

Takket være sin beliggenhed ud for Vestafrikas kyst, kan du nyde varme temperaturer langt ind i efteråret på Gran Canaria. I november kan du nyde i gennemsnit 22 grader, og badevand på omkring 20 grader. Enkelte regnvejrsdage kan forekomme, men i så fald handler det om meget små mængder.

Dubai

Hvis du vil på badeferie med ægte sommervarme i november, er Dubai et perfekt valg. Takket være det tørre, varme klima, er der omkring 30 grader i gennemsnit samt badevand der er næsten ligeså varmt. Regn forekommer stort set aldrig, og der er i gennemsnit 10 solskinstimer om dagen.

Fuerteventura

November er en perfekt tid at besøge Fuerteventura. Her kan du nyde omkring 22 grader – altså lidt køligere end i højsæsonen, men stadig varmt. Priserne er desuden billigere end resten af året, så du kan vælge lige præcis dit favorithotel til en budgetvenlig pris.

Flere ferietips…