Magaluf, Mallorca

BH Mallorca Hotel - Adults Only

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 3149 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
BH Mallorca er et festhotel, som slog dørene op, for første gang, i maj 2015. Hotellet er enestående når det gælder ungdomsrejser. BH Mallorca byder på den ultimative festoplevelse, med de mange kendte DJs der spiller op til dans i sommersæsonen. Hotellet har desuden et vandland, og her kan du blandt andet finde adrenalinpumpende vandrutsjebaner, et 360 graders loop og et bølgebassin. Der arrangeres poolparties i løbet af dagen med forskellige DJs. For eksempel kommer den verdenskendte Tiësto på besøg den 31. juli 2018, og David Guetta den 19. august. Hotellet er placeret midt i Magalufs festdistrikt – her er i tæt på alt!

** Dette hotel er kun for voksne over 18 år. 17-årige må godt bo der, forudsat at de er ledsaget af en person over 18. Yderligere regler skal desuden følges af 17-årige, kontakt vores kundeserviceteam for at få mere info. **

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 500 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 28 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Gæster bor i toværelseslejligheder med internet og aircondition. De består af et soveværelse med enkeltsenge, en stue og et badeværelse med brus. Samtlige har tv med USB, hårtørrer, minikøleskab og altan.

Der findes kørestolstilpassede værelser på stueetagen, disse er tilgængelige ved forespørgsel. Disse har, foruden ovennævnte, bredere dørkarme, brusekabine og lavt placerede stikkontakter. Hvis du vil booke dette værelse, beder vi dig venligst kontakte vores kundeserviceteam.

OBS! Der kræves et depositum på 30 Euro pr. person ved ankomst. Dette tilbagebetales ved afrejse.

Mad og drikke
Hvis du vælger at tilkøbe All Inclusive, indgår alle måltider, snacks og drikkevarer (lokalproducerede) mellem kl. 09.00-21.00. Der spises på buffetrestauranterne ’Island Beach Club’ og ’Live Gig Arena’ (dagstid). I hotellets mange poolbarer, kan du også bestille drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
I hotellets kan du glide ned af nogle af de hurtigste vandrutsjebaner på Mallorca – visse af disse går så hurtigt som 60 km/t. Her er også et 360 graders loop, som med garanti får det til at kilde i maven, for selv den mest eventyrlystne gæst. Der er desuden bølgebassin, solstole, fitnesscenter og spa med forskellige behandlinger. Forskellige DJs spiller musik i løbet af dagen, for at sætte stemningen.

Om sommeren arrangerer hotellet koncerter og DJ-sets hver tirsdag og torsdag.

Øvrige tjenester
- Voksenhotel 18+
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Internet
- Veksling af valuta
- Værdiskab
- Bagageopbevaring
- Badehåndklæder

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.