Coral Bay, Paphos

Aqua Sol Holiday Village Water Park Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 783 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Aquasol er et stort hit blandt børnefamilier. Det er ikke svært at forstå, da hotellet blandt andet har et vandland med adrenalinpumpende vandrutsjebaner. Hvis du ønsker en mere afslappet badeferie, er der en lazy river, hvor du kan flyde på din madras alt imens du nyder solen. De yngste kan more sig på vandlegepladsen. Du bor desuden lige ved stranden.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger på stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 25 km fra Paphos lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af 74 studiolejligheder og 75 lejligheder med separat soveværelse. Studiolejlighederne har tekøkken, telefon, radio, TV, værdiskab, aircondition, køleskab, elkedel, brødrister, badeværelse, samt altan eller terrasse. De øvrige lejligheder har et separat soveværelse med dobbeltseng, stue, aircondition, telefon, værdiskab, tekøkken, TV, radio, ovn, elkedel, brødrister, køleskab, badeværelse, samt altan eller terrasse.

Mad og drikke
Hotellet serverer morgenmad-, frokost-, og aftensmadsbuffet i hovedrestauranten Aphrodite. Du kan tilkøbe All Inclusive. Der arrangeres temaaftener, hvor du kan prøve spændende mad fra forskellige dele af verdenen. Ved poolområdet ligger Aphrodite Open Air Tavern, en bar med et bredt vinsortiment, som også serverer mad om sommeren. Baren har en fantastisk beliggenhed, med udsigt over Middelhavet.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har to swimmingpools og en indendørspool. Her er også seks vandrutsjebaner, vandlegeplads og en lazy river. Hotellets personale arrangerer underholdning om aftenen. Hvis du ønsker at holde dig aktiv på ferien, har hotellet egen tennisbane. Spaafdelingen byder på diverse skønne behandlinger og en sauna. For børnene er der en børneklub (4-12 årige), legeplads og børnebassin.

Øvrige tjenester
- Reception
- Aircondition
- Vandland
- Internet

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.