Du kan trygt booke med os!

Vi har ATOL rejsegaranti

Da eBeach.dk er en del af det velkendte britiske onlinerejsebureau On the Beach Group PLC, kan vi give danske ferierende tryghed gennem ATOL rejsegarantien. Denne fungerer på samme måde som det danske Rejsegarantifonden. Hvis vi, eller en af vores leverandører, går konkurs, vil du som kunde ikke miste dine penge eller være strandet på din feriedestination. Vi sender selvfølgelig også over 1,5 millioner solhungrende mennesker afsted på ferie hvert år, det giver vel også lidt tryghed?

Læs mere om hvad ATOL er, og hvordan du er beskyttet, lige her (linket fører til en engelsk hjemmeside). Er du ikke så komfortabel med at forstå og snakke engelsk, kan du ringe til vores kundeserviceteam – de hjælper gerne! Ønsker du at vide mere om hvem vi er, kan du læse mere på denne side.

Os danskere arbejder hårdt for at spare sammen til en velfortjent ferie. Det sidste vi ønsker, er at vores kunder mister disse penge hvis der skulle opstå et problem – derfor har vi sørget for at vi er dækket af en velkendt og respekteret rejsegaranti.

Hvad er ATOL rejsegaranti?

ATOL rejsegaranti betyder at du, som kunde, har finansiel sikkerhed. Hvis eBeach.dk, eller en af vores leverandører, går konkurs eller bliver insolvent, mister du ikke de penge du har betalt for en ferie sydpå. Vi efterlader dig heller ikke strandet på feriedestinationen.

Hvordan ved jeg om jeg er dækket af ATOL?

Vi er stolte af at vi, i 2011, var det første britiske online rejsebureau der oprettede en garantifond gennem ATOL. Det betyder at vi på årlig basis dækker over 1,5 millioner kunders rejser. Når du booker en pakkerejse med eBeach.dk, modtager du et kopi af dit ATOL-certifikat via e-mail. Her finder du information om hvilke dele af din rejse der er dækket, detaljer om dette, samt hvor meget I er dækket for.

Hvornår er jeg dækket?

Pakkerejser

Alle pakkerejser som bestilles gennem os, er finansielt beskyttet af ATOL rejsegarantien.

Hvis du har booket en rejse hos os, sørger ATOL for at beskytte dine hårdt optjente penge. Dette betyder at du kan fortsætte med din rejse, nyde en lignende alternativ rejse (uden meromkostning), eller modtage en tilbagebetaling af det betalte beløb hvis vi, eller en af vores leverandører, mod forventning skulle gå konkurs.

Hoteller

Hvis du kun booker hotel gennem eBeach, er dine penge beskyttet af On the Beach Trust fonden. Du vil få tilbudt at skifte til et tilsvarende alternativ uden meromkostning, eller at modtage en tilbagebetaling.

Fly

Foretager du en ‘Kun Fly’-booking gennem os, er det vores ansvar at overføre de betalte penge til flyselskabet. Dette betyder, at du ikke er berettiget til en tilbagebetaling, hvis dit flyselskab går konkurs.

Transfer

Hvis du køber transfer gennem os, er denne også dækket af vores garantifond. Du vil få tilbudt at skifte til et tilsvarende alternativ uden meromkostning, eller at modtage en tilbagebetaling.

Hvad er On the Beach Trust fonden?

eBeach.dk er del af On the Beach, og dermed deres garantifond. Vi overfører vores kunders betaling til vores garantifond (med undtagelse af betalingen for fly) indtil jeres ferie er slut. Skulle det utænkelige ske, hvor vi går konkurs, kan du som kunde være 100% sikker på at du har adgang til dine penge.

  

Flere grunde til at booke med os…

Tryghed når du booker

Din ferie er beskyttet gennem vores ATOL rejsegaranti

Over 1,5 millioner

glade kunder booker årligt med os

Delbetal rentefrit

og spred omkostningerne frem til to uger før du rejser

Døgnåben akuthjælp

Har du brug for hjælp på rejsemålet, kan du ringe til vores engelske team