Ialyssos, Rhodos

Labranda Blue Bay Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 205 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Labranda Blue Bay Beach & Water Park ligger lige på Kremasti stranden, og har et stort udbud af aktiviteter for hele familien. Inden for hotellets område er der en vandpark*, som hotellets gæster har gratis adgang til. Hotellet ligger i Ialyssos Ixia, små 5 km fra Rhodos der har et stort og varieret udbud af butikker, restauranter og barer. Labranda Blue Bay Beach er et godt alternativ for både familien der ønsker masser af aktiviteter, og for de der bare gerne vil slappe af og nyde solen.

Labranda Blue Bay Resort består af to forskellige hoteller; Labranda Blue Bay Beach (4-stjernet) og Labranda Blue Bay Garden (3-stjernet). Hotellerne deler faciliteter.

* Vandparken er åben fra den 1. maj indtil den 20. oktober så længe vejret tillader det. Åbningstiderne er 10.00-18.00 alle ugens dage.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 6 km fra Rhodos lufthavn.

Værelserne
Komplekset består af 475 værelser fordelt på flere bygninger. Du kan vælge mellem dobbeltværelse, familieværelse, familieværelse med to soveværelser, bungalow med delt pool, familiebungalow med delt pool, og juniorsuite.

Samtlige har aircondition, TV, telefon, køleskab, føntørrer og møbleret altan eller terrasse. Visse værelsestyper har desuden havudsigt.

Mad og drikke
I hotellets hovedrestaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Der er også en italiensk restaurant, grillrestaurant, samt en græsk taverna. Du kan bestille snacks og drikkevarer i de mange barer, eller nyde en is fra ishuset.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her kan du, foruden at more dig i vandlandet og poolerne, spille basket, beachvolley, minigolf, bordtennis, billard og tennis. Her er også en indendørspool (18+). For børnene er der separat børnebassin, samt en børneklub som arrangerer aktiviteter. Aftenunderholdningen er for hele familien, og står blandt andet på shows, karaoke og græsk aften.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Aircondition
- Bagageopbevaring
- Badehåndklæder
- Veksling af valuta
- Turistinformation
- Børnepasningsservice
- Vaskeri og renseri
- Madbutik
- Cykel-, motorcykel- og biludlejning
- Souvenirbutik
- Værdiskab
- Frisørsalon
- Vækningsservice

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.