Tigaki, Kos

Labranda Marine Aquapark Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1638 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Labranda Marine Aquapark Resort er et unikt hotel på det nordlige Kos. Centrum ligger omkring 6 km derfra. Hotellet byder på en række familievenlige faciliteter, inklusiv et badeland som hun er for hotellets gæster. Her er der vandrutsjebaner og et bølgebassin, med en billedskøn udsigt over Ægæerhavet. Der er desuden fitnesscenter, volleyballbane og tennisbane. Værelserne er stilrent indrettet og har alle altan. Gæster som vælger at bo med All Inclusive har alle måltider og drikkevarer inkluderet i opholdsprisen.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 19 km fra Kos lufthavn.

Værelserne
Gæster bor på fine dobbeltværelser eller familieværelser. Familieværelserne består af en stue og et eller to soveværelser (typen ’family 2 bedroom’ består af en stue og to soveværelser). Samtlige har altan, aircondition, satellit TV, DVD-afspiller, telefon, internet, køleskab og føntørrer.

Mad og drikke
Her er tre restauranter – en buffetrestaurant, en italiensk og en á la carte restaurant med en varieret menu. Køber du All Inclusive, er alle måltider inkluderet i prisen og indtages i buffetrestauranten. Aftensmad kan også spises på hotellets italienske restaurant. Snacks, mellemmåltider, drikkevarer og is er også inkluderet i All Inclusive.

Shorts er ikke tilladt i hotellets restauranter.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellets badeland består af fire forskellige pools, hvoraf et er et bølgebassin (Poseidon Adventure Wave Pool). Ved Olumpuspoolen med pirattema er der fem forskellige, store vandrutsjebaner og tre mindre.

Hotellet har også en børneklub (sommersæsonen), legeplads, tennisbaner, basket, volleyball, fodbold, fitnesscenter, billard (mod betaling), massagerum (mod betaling), hoppeborg (enkelte perioder, mod betaling), videospil (mod betaling).

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Gratis internet
- Internethjørne (mod betaling)
- Mulighed for at leje en bærbar (mod betaling)
- Lille dagligvarebutik
- Veksling af valuta
- Vaskeri (mod betaling)
- Bagageopbevaring
- Badehåndklæder (depositum)

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.