Alanya, Antalya

Goldcity Hotel

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1587 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Gold City Tourism Complex er et stort hotelkompleks, som er perfekt for den aktive familie. Hotelområdet er opbygget som en lille by, og har seks swimmingpools samt et vandland med 20 vandrutsjebaner. For dig, som ønsker at være aktiv på ferien, er der fitness, tennis og motionspool. Hotellet tilbyder gratis strandbus, og det livlige Alanya er bare 15 km væk.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 4 km fra nærmeste strand. Gratis strandbus.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 143 km fra Antalya lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge blandt dobbeltværelser, superiorværelser, familieværelser med to soveværelser og familieværelser med tre værelser. Samtlige har aircondition, internet, TV, telefon, hårtørrer og møbleret altan. I familieværelset er der desuden vaskemaskine, samt tekøkken med mikrobølgeovn, kedel, opvaskemaskine og køkkenudstyr. Rengøring sker dagligt.

Mad og drikke
Her er flere forskellige restauranter, barer, caféer og poolbarer. I hovedrestauranten serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Du kan tilkøbe All Inclusive. Der er tre á la carte restauranter, som serverer internationale og tyrkiske retter.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På hotelområdet er der seks swimmingpools, hvoraf tre er separate børnebassiner. Der er også et vandland med hele 20 vandrutsjebaner (nogle er kun 12+), og vandlegepladser for de yngste. Hotellet har en indendørspool, som opvarmes om vinteren. Du kan også spille tennis, foldbold, minigolf, volleyball, bordtennis, bowling og billard. Der er desuden et fuldt udstyret fitnesscenter og motionspool. Hotellets spaafdeling byder på tyrkisk bad, sauna, jacuzzi og forskellige behandlinger. De 4-12 årige kan deltage i børneklubbens sjove aktiviteter, og om aftenen arrangeres der shows, musik og anden underholdning.

Bemærk venligst, at enkelte af hotellets faciliteter er lukket i lavsæsonen.

Øvrige tjenester
- Bagageopbevaring
- Værdiskab
- Souvenirbutik
- Aircondition
- Internet
- Vaskeri
- Veksling af valuta
- Roomservice
- Parkering
- Supermarked
- Frisørsalon
- Badehåndklæder

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.