Maspalomas, Gran Canaria

MIRADOR MASPALOMAS by Dunas

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2674 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Mirador Maspalomas by Dunas er et budgetvenligt hotel i Sonnenland, Gran Canaria. Hotellet er højt placeret, og byder derfor på en skøn udsigt over Maspalomas og Gran Canarias kendte klitter. Dunas Mirador har et stort poolområde, samt en solterrasse med solstole og parasoller. I nærområdet kan du finde et stort shoppingcenter og populære Playa del Ingles. Hotellet arrangerer strandbus flere gange dagligt.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 3,5 fra nærmeste strand. Gratis strandbus.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 35 km fra Las Palmas lufthavn.

Værelserne
Gæster bor på store, moderne dobbeltværelser. Samtlige har loftventilator, telefon, TV, minibar, føntørrer, samt altan eller terrasse. Tremmesenge er tilgængelige mod forespørgsel (begrænset antal). Rengøring finder sted dagligt.

Mad og drikke
På hotellet er der en restaurant, en bar/cocktail lounge og en poolbar. I All Inclusive programmet er morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet – disse serveres som buffet. Husets vin og andre drikke med eller uden alkohol er også inkluderet ved måltiderne. Mellemmåltider og snacks, såsom burger og pommes frites, kan fås i poolbaren. Du kan også få is, eftermiddagskaffe på terrassen, og diverse drikkevarer i poolbaren.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellets store poolområde er det perfekte sted at nyde både sol og pool, men du kan også deltage i diverse aktiviteter arrangeret af personalet. Om aftenen er der livemusik og også professionelle shows to gange om ugen. For børnene er der børnebassin, legeplads, miniklub og minidisko. Hotellet har desuden eget natklub.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Vaskeri
- Hæveautomat
- Veksling af valuta
- Bagageopbevaring
- Cykel- og biludlejning
- Turistinformation
- Børnepasningsservice
- Værdiskab
- Souvenirbutik
- Vareautomat

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.