Golf Del Sur, Tenerife

Aguamarina Golf Apartments

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1722 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Aguamarina Golf Apartments er et moderne lejlighedshotel, smukt beliggende ved havnen, og midt imellem Golf del Surs og Amarillos golfbaner. Det er et stille og roligt hotel, perfekt for voksne som er på udkig efter en afslappende ferie. Fra lejlighederne er der 300 meter til nærmeste strand, og foruden hotellets egne faciliteter kan du også anvende søsterhotellets. Her er flere pools, tennisbane, et fitnessrum og to á la carte restauranter.

Aguamarina Golf Apartments er officielt 3-stjernet, men grundet de gode anmeldelser vurderer eBeach.dk det som 4-stjernet.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 300 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 9 km fra Tenerifes sydlige lufthavn og 72 km fra Tenerifes nordlige lufthavn.

Værelserne
Du bor i toværelseslejlighed med aircondition, telefon, tv, internet, samt tekøkken med spiseplads, mikrobølgeovn og køleskab. Lejlighederne gøres rent fem dage om ugen, håndklæder og sengetøj skifter tre dage om ugen.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Du kan også bestille drikkevarer og snacks i hotellets poolbar. På søsterhotellet Aguamarina Hotel, 350 derfra, er der to á la carte restauranter. Den ene serverer kanariske retter, og den anden er en grillrestaurant.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoller, solstole, stor pool (opvarmet om vinteren) og et børnebassin. Gæster kan anvende samtlige faciliteter på søsterhotellet, blandt andet spaafdelingen med fitness, sauna, massage og frisør. Du kan også spille tennis, petanque, bordtennis og billard. For børnene er der legeplads og børneklub (4-11 årige). Der arrangeres underholdning for børn og voksne.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Dagligvarebutik
- Internet
- Parkering
- Biludlejning
- Hæveautomat
- Værdiskab
- Vaskeri og renseri
- Børnepasningsservice
- Frisørsalon

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.