San Agustin, Gran Canaria

Gloria Palace San Agustin

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 7238 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Dette 4-stjernede hotel i San Augustin passer perfekt til en afslappende ferie. Gloria Palace San Augustin ligger i den rolige del af byen, men du har blot en kort gåtur til centrum. Hotellet byder på det største Thallassoterapicenter i Europa – så her kan du for alvor slappe af i indendørsbassinet, eller bestille en af de mange spabehandlinger. Her bor du på dobbeltværelse, familieværelse eller i juniorsuite. Du kan tilvælge All Inclusive. Hop i poolen, træn i fitnesscentret eller spil en omgang tennis. De yngste kan deltage i børneklubbens sjove aktiviteter, eller plaske i børnebassinet.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 800 meter fra nærmeste strand. Gratis strandbus.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 28 km fra Las Palmas lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge mellem dobbeltværelser, familieværelser og juniorsuiter. Samtlige har aircondition, internet, tv, telefon, føntørrer, minibar, samt altan eller terrasse. Tremmesenge kan lånes. Rengøring finder sted dagligt.

Mad og drikke
Morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet i hovedrestauranten. Du kan tilkøbe All inclusive. I den eksklusive tagrestaurant Gorbea Basque, kan du bestille bord og få mad fra deres á la carte menu. Hotellet har desuden lobbybar, poolbar, snackbar og loungebar.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På hotellets solterrasse er der to pools, et børnebassin, og et kæmpestort Thalassocenter, hvor du kan finde flere pools, vandfald, hydromassage, jacuzzi, thermalbad, sauna, tyrkisk bad og forskellige behandlinger.

Hvis du er til en mere aktiv ferie, er der tennis, squash, bordtennis og fitnesscenter. Hotellets personale arrangerer både dag- og aftenunderholdning, med blandt andet konkurrencer og shows. For børnene er der miniklub i højsæsonen.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Vaskeri
- Bagageopbevaring
- Parkering
- Hæveautomat
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Aircondition
- Biludlejning
- Værdiskab
- Frisørsalon
- Badehåndklæder (depositum)

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.