Om os

Her kan du finde mere information om eBeach.dk

Hvem er vi?

eBeach.dk blev lanceret i Danmark i 2018 og er hurtigt voksende. Vi er en del af On the Beach Group PLC, som er et velkendt britisk onlinerejsebureau. eBeach har eksisteret i Sverige siden januar 2014, og i Norge siden december 2016. I alt sender vi over 1,5 millioner solhungrende mennesker afsted på ferie hvert år.

Kombiner din egen badeferie og få mere for pengene

Når du booker med eBeach.dk, kombinerer du din helt egen badeferie ved selv at vælge det fly, det hotel og den transfer som passer dig bedst. En bland selv ferie om man vil. Det betyder at du som rejsende, har meget mere frihed og kan vælge lige præcist den dag du vil afsted og hvor længe. Du får altså mere frihed, og mere ferie!

Sådan booker du din ferie:

Trin 1: Vælg et fly som passer dig

Trin 2: Udforsk vores store udvalg af hoteller, værelsestyper og måltidsalternativer

Trin 3: Du er der næsten! Vælg om du vil booke transfer og tilføje andre services, derefter kan du fortsætte til betaling

Hvorfor er vi billigere?

På eBeach.dk kan du kan du ofte booke hotel og fly på samme dato som hos traditionelle rejsebureauer, men til en lavere pris. Dette er til dels på grund af, at vi ikke har butikker eller personale på rejsemålet. I stedet kan vores dygtige kundeserviceteam hjælpe dig alle ugens dage på email og over telefon, du kan altså altid få hjælp, skulle du behøve det. eBeach.dk har desuden gunstige kontrakter med et stort udvalg af hotelleverandører.

Du kan være tryg når du booker med os

Vi har ATOL rejsegaranti, hvilket betyder at du – som kunde – kan føle dig helt tryg, når du booker din ferie hos os. Hvis din ferie bliver aflyst eller afbrudt, beskytter rejsegarantifonden dig mod økonomiske tab. Læs mere her

Vores kunder er fornøjede med os

Ifølge Feefo er hele 89% af vores svenske kunder, over de sidste seks måneder, glade for at de valgte os. Det synes vi er utroligt fedt, og vi arbejder hårdt for hele tiden at forbedre vores hjemmeside, vores udbud og vores service.

Her kan du finde nogle af vores hotelkategorier: