Ferie i marts

Hvor er det varmt i marts?

Hvor er det varmt i marts?

Selv om solen begynder at snige sig frem i marts, er vi mange som længes efter rigtig varme, som tillader en tur til stranden. Gran Canaria og Tenerife passer godt for dig, som længes efter dansk sommervarme. Foretrækker du lidt varmere temperaturer, er ørkenperlen Dubai valget for dig

Dubai

Marts er den perfekte måned at tage til Dubai, hvis du vil nyde ægte sommervarme, uden at det er brændende varmt. Gennemsnitstemperaturen ligger omkring 26 grader, og du kan tage en svømmetur i havet, som ligger på 22 grader. Her er desuden 11 solskinstimer om dagen.

Gran Canaria

Gran Canaria kaldes også for “øen med det evige forår”. I marts begynder temperaturerne at stige, og blomsterne at blomstre. Temperaturerne ligger lige over 20 grader, og du kan nyde omkring 10 solskinstimer om dagen – perfekt hvis du foretrækker danske sommertemperaturer.

Tenerife

I marts byder Tenerife på omkring 20 grader og, eftersom vintersæsonen går mod ende, priser der generelt set er lavere end i december og januar. Vandtemperaturerne ligger på 19 grader, men mange af vores hotellet byder på opvarmede pools for store og små.

Flere ferietips…