Ferie i juni

Hvor er det varmt i juni?

Hvor er det varmt i juni?

Danmark! Argh, måske ikke. Den danske sommer er kendt for at være utilregnelig, og vil du være sikker på en sommerferie i solen, kan vi her anbefale en række destinationer med solgaranti. Mallorca, Kreta og Rhodos byder alle på omkring 25 grader i gennemsnit.

Mallorca

Hvorfor ikke fejre Sankt Hans på Mallorca i år? Her har du garanti for sol, med en gennemsnitstemperatur på 24 grader og hele 13 solskinstimer dagligt. Den 23. juni fejrer de også Nit de Foc, ”Ildnatten”, og i kan opleve alt fra fyrværkeri, til koncerter og karneval.

Kreta

Grækenlands største ø, Kreta, har en gennemsnitstemperatur på 25 grader, og hele 13 solskinstimer. Selv ved aftenstid holder temperaturen sig over 20 grader. Spendér de lange dage på nogle af øens smukke strande, og slut dagene af med traditionelle kulinariske oplevelser.

Rhodos

Familiefavoritten Rhodos byder på temperaturer omkring 28 grader i juni, og badevenligt vand på 23 grader. Med sine lange strande, og 13 solskinstimer om dagen, er det et perfekt rejsemål for hele familien. Uanset om du foretrækker at bo på lejlighedshotel, eller med All Inclusive, findes der noget for dig.

Flere ferietips…