Ferie i januar

Hvor er det varmt i januar?

Hvor er det varmt i januar?

Januar er den koldeste måned i Danmark, men solen skinner helt sikkert på de sydlige breddegrader. De Kanariske Øer er en klassiker, og destinationer såsom Gran Canaria og Tenerife, byder på sommervarme blot 6 timer væk fra Danmark. Vil du gerne have det lidt varmere, kan vi anbefale solrige Dubai.

Dubai

Dubai er varm året rundt, og januar er ikke en undtagelse. Selv om det er den koldere del af året, ligger temperaturen – både i luft og vand – på omkring 23 grader. Du kan også nyde omkring 9 solskinstimer om dagen.

Tenerife

Vintrene på Tenerife er milde, og byder på behagelige temperaturer omkring 20 grader. Vandtemperaturen er omtrent den samme. Øen er en vellidt vinterdestination, og mange solhungrende skandinavere besøger øen hvert år til vinter. Tager du afsted uden for skoleferien, kan du finde populære hoteller til billige priser.

Gran Canaria

Tager du til Gran Canaria i januar, bliver du budt velkommen af danske sommertemperaturer med omkring 20 grader og 8 solskinstimer om dagen. Det er også i januar, at øens mange mandeltræer blomstrer, så du kan se de hvide og lyserøde blomster som dækker øen.

Flere ferietips …