Ferie i april

Hvor er det varmt i april?

Hvor er det varmt i april?

Du behøver ikke vente til sommer, for at få sol og varme. Vi tilbyder nemlig rejser til en række rejsemål, som helt sikkert byder på sol i april. Både Fuerteventura og Cypern nyder godt af omkring 20 grader i gennemsnit, og hvis du vil have det endnu varmere har Egypten omkring 30 grader i gennemsnit.

Fuerteventura

I april kan Fuerteventura byde på omkring 11 solskinstimer om dagen, og temperaturer omkring 20 grader. Øen er specielt populær omkring påske. Om foråret blæser det mindre, så det passer godt til afslapning ved poolen og stranden.

Cypern

Foråret på Cypern er en populær tid at rejse dertil. Naturen er på sit smukkeste, da alt blomster og er frodigt. Gennemsnitstemperaturen ligger omkring 21 grader, og du kan nyde 9 solskinstimer om dagen. Her er desuden endnu ikke så travlt, som der ofte er i højsæsonen.

Egypten

Hvis du vil nyde ægte varme i april, er Egypten et perfekt valg. Her er nemlig mkring 30 grader, med vandtemperaturer på 23 grader. Ind imellem kommer de varme ørkenvinde, kaldet Sirocco, ind over landet og giver endnu højere temperaturer.

Flere ferietips…