Lara, Antalya

Lara Barut Collection

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 8663 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Lara Barut Collection er et billedskønt, 5-sjernet hotel lige ved middelhavet i Tyrkiet. Her er der masser af underholdning, restauranter, barer og aktiviteter, inklusiv en swimmingpool, spa og børneklub. Du bor desuden lige ved stranden, og hotellet er derfor perfekt for par, familier, såvel som vennegrupper.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet har udsigt over stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 12 km fra Antalya lufthavn.

Værelserne
Her bor du på værelse eller i suite. Samtlige har blandt andet minibar, telefon, elkedel, badekåber, tøfler, tv, og en altan.

Mad og drikke
Hotellet har en bazar, som fungerer som centrum for det store udvalg af mad og drikke. Du kan finde buffeter, såvel som et stort antal á la carte-restauranter med mad fra hele verden. Har du en sød tand? Så er der heldigvis også et konditori, der byder på alt hvad din søde tand kræver! Hotellet har også et antal snackrestauranter og barer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her er tre swimmingpools, inklusiv et børnebassin og én, der er opvarmet om vinteren. Her er også vandrutsjebaner, tre tennisbaner, minigolf, og forskellige slags vandsport. Spaafdelingen byder på tyrkisk bad, thalasso-pool, skønheds- og massagebehandlinger, saunaer og et dampbad – ultimativ afslapning. Personalet arrangerer underholdning for alle aldre i løbet af dagen og aftenen, og de små kan deltage i børneklubbens aktiviteter.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Internet
- Frisør
- Veksling af valuta
- Vaskeri
- Værdiskab