Alanya, Antalya

Long Beach Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2977 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Long Beach Resort er et stort og børnevenligt hotel, beliggende lige ved en 600 meter lang sandstrand. Her er der aktiviteter for hele familien, med både vandland og tivoli. Vandlandet består af flere vandrutsjebaner for store og små, samt flere pools og børnebassiner. Vil du hellere slappe af, kan du besøge hotellets spaafdeling som byder på massage og diverse behandlinger. Her bor du med All Inclusive, og centrum af Konakli ligger blot 4 km væk.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 105 km fra Antalya lufthavn.

Værelserne
Gæster bor på dobbeltværelse (30 m2) eller familieværelse (35-40 m2). Samtlige værelser har aircondition (om sommeren, afhængig af vejret), TV, hårtørrer, tøfler, badekåber, minibar, elkoger, te- og kaffefaciliteter samt altan eller terrasse. Rengøring finder sted alle ugens dage.

Mad og drikke
I hotellets hovedrestaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Der er desuden fire á la carte restauranter, med blandt andet indisk og fransk mad. Drikkevarer (med og uden alkohol), is og snacks serveres i de fire barer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her er otte pools, hvoraf enkelte er specifikt til børn og en er en indendørspool. Poolområdet byder desuden på solstole og parasoller. Du bor lige ved den skønne sandstrand Long Beach, og her kan du hoppe i vandet fra badebroen. Hotellets vandland er Alanyas største, og består af elve vandrutsjebaner for voksne vovehalse såvel som små børn. Der er desuden et tivoli, fitnesscenter, massage, spabehandlinger (mod betaling), Hammam, tennis, bordtennis, billard, børneklub, legeplads, samt underholdning og aftenshows.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Badehåndklæder
- Cykel- og biludlejning
- Internet
- Parkering
- Hæveautomat
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Minisupermarked
- Børnepasning
- Vaskeri
- Aircondition
- Bagageopbevaring
- Souvenirbutik
- Værdiskab
- Frisørsalon
- Room Service

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.