Santa Ponsa, Mallorca

Holiday Center

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1532 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Dette moderne lejlighedshotel ligger i et roligt område af smukke Santa Ponsa, på den sydvestlige kyst af solrige Mallorca. Det passer perfekt til en både afslappende og aktiv ferie. De to pools byder på komplet afslapning, men du kan også gå en tur til den finkornede, hvide sandstrand blot 400 meter derfra. Der ligger desuden to golfbaner og Aqualand – et af Europas største badelande – lige i nærheden.

** Hotellet er officielt 3-stjernet, men eBeach har valgt at give det 4 stjerner eftersom faciliteterne er af høj kvalitet. **

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 400 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 28 km fra nærmeste lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af nyrenoverede toværelseslejligheder. Samtlige lejligheder rummer op til fire personer og har aircondition, TV, telefon, internet, føntørrer, altan/terrasse, samt et tekøkken med kogeplader, køleskab, mikrobølgeovn, brødrister og elkoger. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen. Rengøring finder sted fem dage om ugen.

** Polterabendselskaber, og grupper på mere end ni voksne, er ikke velkommen på dette hotel. **

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Du kan tilkøbe All Inclusive. Der er også en poolbar, hvor du kan få is, salater, sandwicher, pizza, burgere og drikkevarer. Loungebaren er det perfekte valg til en eftermiddagscocktail.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solterrasse med solstole, parasoller, pool og separat børnebassin. Badehåndklæder kan lejes. Hotellets personale arrangerer aftenunderholdning i form af blandt andet livemusik og kabaret.

Andre aktiviteter og faciliteter er bordtennis, volleyball, bowling, billard, legeplads, legeværelse og en børneklub for de 3-12 årige.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Internet
- Parkering
- Badehåndklæder
- Cykel-, motorcykel- og biludlejning
- Vareautomat
- Vaskeri
- Veksling af valuta
- Værdiskab
- Vækningsservice
- Bagageopbevaring

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.