Port D Alcudia, Mallorca

Zafiro Tropic

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1602 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Zafiro Tropic ligger perfekt placeret i Alcudia – nær stranden, havnen og centrums butikker, restauranter og barer. Hotellet er stort og har flere poolområder med i alt fem pools. Dette inkluderer et stort børnebassin med små vandrutsjebaner og et spændende piratskib, samt et babybassin. Der er bademuligheder for alle aldre, og for de voksne er der desuden et roligere poolområde med en 18+ aldersgrænse. Madudbuddet på hotellet byder på buffetrestaurant og á la carte. Du kan købe All Inclusive. På hotellet er der masser af aktiviteter under højsæsonen, som børneklub for de små gæster og sportsturneringer.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 300 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 60 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Gæster bor i etværelses-, toværelses-, eller treværelseslejligheder. Samtlige har aircondition (juni-september), altan/terrasse, TV, værdiskab (mod betaling), føntørrer og tekøkken. I tekøkkenet er der kogeplader, køleskab, mikrobølgeovn, elkoger, kaffemaskine og spiseplads.

Værelser med vinduer der er vendt mod gårdhaven og poolområdet, kan opleve gener fra hotellets underholdning frem til kl. 24.00.

Mad og drikke
Buffetrestauranten serverer forhåndsbookede måltider, men der er også en á la carte restaurant med en varieret menu. Hotellet har en poolbar, hvor du kan få drikkevarer, snacks og lette retter samt en café, hvor du kan få kaffe og lignende. Hvis du booker All Inclusive indgår alle måltider i opholdsprisen, dette inkluderer snacks, is og drikkevarer fra poolbaren.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har flere poolområder med i alt fem pools. Her er en stor pool for badeelskere af alle aldre, samt et stort børnebassin med vandrutsjebaner. For de helt små er der en babypool. En del af sæsonen anvendes en af poolerne som voksenpool, med en 18+ aldersgrænse.

Hotellets personale arrangerer underholdning for alle aldre. For børnene er der tre forskellige børneklubber, som retter sig mod forskellige aldersgrupper. Der er også sportsturneringer, fitnesscenter, spaafdeling (mod betaling), minigolf, bordtennis og billard.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Badehåndklæder
- Minibutik
- Vaskeri

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.