Magaluf, Mallorca

Sol Katmandu Park & Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2959 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Det familievenlige Sol Katmandu Park & Resort har sit helt eget eventyrland! Her kan du tage i 4D biograf, spille eventyrgolf og prøve spøgelseshuset. Hotellet er beliggende nær både strand og centrum af Magaluf. Du bor i nyrenoverede bygninger, og har aircondition og internet. Poolområdet er skønt, og her kan du for alvor slappe af i hotellets solstole. Restauranten serverer buffet, og du kan tilkøbe All Inclusive.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 250 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 28 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge mellem dobbeltværelser, familieværelser med et soveværelse, familieværelser med to soveværelser og suiter. Samtlige har aircondition, TV, telefon, internet, føntørrer, badeværelsesartikler og minikøleskab. De har desuden alle altan eller fransk altan. Tremmesenge er tilgængelige ved forespørgsel. Rengøring finder sted dagligt.

Mad og drikke
Hotellet har en buffetrestaurant hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmad. Der er børnetilpassede retter. Hotellet har også en loungebar og en poolbar, som serverer drikkevarer og snacks. Er man lidt sliksulten, kan man besøge caféen Steampunk Sweets, som serverer desserter, bagværk og is.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoller, solstole, stor lagunepool og separat børnebassin. Badehåndklæder kan lejes. For børnene er der Kamp Katakidu (8 måneder – 4 år, åben 15. juni – 15. september) og en børneklub (5-12 årige), som arrangerer aktiviteter, lege, spil og udflugter.

Ved ankomst får man et Sol Katmandu Play Pass som giver adgang til Katmandu Park (kl. 10.00-18.00). Her er blandt andet et eventyrland, Katlantis Splash Park vandland, og en 4D biograf. For 20 Euro pr. person kan i opgradere til Play Pass Gold, som giver ubegrænset adgang til alle attraktioner.

** Der er restriktioner for højde og alder på enkelte aktiviteter. Katlantis Splash Park er åben fra maj til slut september, så længe vejret tillader det. XD Dark Ride Zombies, The Asylum og K3 Climb anbefales kun for børn over 12 år. **

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Børnepasningsservice
- Vaskeri og renseri
- Vareautomat
- Aircondition
- Bagageopbevaring
- Biludlejning
- Badehåndklæder (depositum)
- Værdiskab
- Vækningsservice

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.