Magaluf, Mallorca

Sol Guadalupe

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2918 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Blot 200 meter fra sandstranden i Magaluf, ligger det familievenlige Sol Guadalupe. Hotellet består af værelser med møbleret altan eller terrasse. Børn kan deltage i børneklubbens sjove aktiviteter, såsom ansigtsmaling og minidiskotek. De voksne kan deltage i aerobics eller spille vandpolo. Hotellet afholder liveshows og danseforestillinger for hele familien om aftenen, hvilket kan sikre jer en masse kvalitetstid på ferien.

Alle gæster får et FUN PASS tilbud med 25% rabat på en hvilken som helst attraktion i Katmandu Park eller Golf Fantasia. Vis din værelsesnøgle for at købe billetten hos billetkontoret i Katmandu Park eller Golf Fantasia, eller køb denne i hotellets reception. Notér venligst at der kan forekomme restriktioner på enkelte attraktioner afhængig af højde, alder, og vejr.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 200 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 27 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Som gæst på hotellet kan du vælge mellem at bo i et dobbeltværelse (20 m2), en juniorsuite (34 m2) eller et familieværelse (40 m2). Dobbeltværelserne har udsigt over bjergene, poolen eller havet. Samtlige værelser har internet, aircondition (maj til oktober), tv, telefon, føntørrer, badeværelsesartikler, minikøleskab og møbleret altan. Der gøres rent dagligt.

Mad og drikke
På hotellets restaurant serveres der morgenmad og aftensmad som buffet. Retterne er internationalt inspireret og der er glutenfrie alternativer ved forespørgsel. Madlavningsshows, og temaaftener med asiatiske og mallorcanske retter, arrangeres også. Der er endda en snackbar og en poolbar, som serverer snacks og drikkevarer (med og uden alkohol).

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en 1.000 m2 stor laguneinspireret pool med boblebad. For de mindre er der et børnebassin med små vandrutsjebaner og en babypool. Her er desuden en en halvt overdækket pool. Rundt omkring på solterrassen er der parasoller og solstole. Af aktiviteter på hotellet kan følgende nævnes; billard, videospil, spillemaskiner, bordtennis, bowling, fitnesshold, vandpolo og fodbold. De 5-12 årige kan finde nye venner i miniklubben (åben i højsæsonen) som arrangerer minidiskotek, piratshow, ansigtsmaling og skattejagt. Hotellet arrangerer desuden aftenunderholdning for hele familien.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Parkering
- Biludlejning
- Internet
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Vaskeri
- Aircondition
- Vækningsservice
- Værdiskab
- Poolhåndklæder (depositum)

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.