El Arenal, Mallorca

Hotel Mediterranean Bay - Adults Only

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1334 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På voksenhotellet Mediterranean Bay kan du nyde en komplet afslappende ferie med partneren eller vennerne. Nærmeste strand ligger 400 meter derfra, men en kold drink i hotellets solrige poolområde lyder vel heller ikke helt dårligt. Hotellet byder på bekvemme værelser og suiter med hydromassagebad og altan. Du kan vælge at bo med All Inclusive, hotellets restaurant serverer retter som buffet. Husk også at hoppe i jacuzzien eller saunaen efter en lang dag i solen.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 400 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 11 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Gæster bor på enkeltværelse, dobbeltværelse, i juniorsuite eller suite. Samtlige har aircondition, telefon, TV, internet, hydromassagebad, føntørrer, badeværelsesartikler, minikøleskab, samt altan eller terrasse. Vælger du et superiorværelse, kan du også nyde din egen minibar. Juniorsuiterne har, foruden brus, også boblebad.

Mad og drikke
Hotellets restaurant serverer morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Du kan vælge blandt masser af retter, og der er glutenfrie alternativer. Der arrangeres madlavningsshows. Du kan vælge at bo med All Inclusive. Hotellet har også en poolbar, en snackbar og en loungebar hvor du kan få drikkevarer med og uden alkohol.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solterrasse med pool, solstole og parasoller. Badehåndklæder kan lånes. Der er også sauna, jacuzzi, TV værelse, samt cykel- og biludlejning. Personalet i receptionen hjælper dig hellere end gerne med at planlægge udflugter i lokalområdet.

Øvrige tjenester
- Voksenhotel 18+
- Døgnåben reception
- Cykel- og biludlejning
- Internet
- Bagageopbevaring
- Skrivebord
- Aircondition
- Værdiskab
- Badehåndklæder
- Room Service
- Vækningsservice

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.