Calas De Mallorca, Mallorca

Club Cala Romani

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 4194 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Club Cala Romani ligger i et hyggeligt område af Calas de Mallorca. Hotellet er børnevenligt, og der arrangeres aktiviteter for hele familien. Du bor i gåafstand fra både strand og centrum. På hotellet er der en skøn pool, omringet af palmer, og et separat børnebassin. Du kan blandt andet spille tennis eller volley, imens børnene er på legepladsen eller deltager i børneklubbens sjove aktiviteter.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 700 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 63 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af 504 værelser og lejligheder. Samtlige har telefon, tv, samt altan eller terrasse. Værelserne har aircondition, og lejlighederne har loftventilator. Sidstnævnte har desuden tekøkken med køleskab og køkkenudstyr.

Mad og drikke
I hotellets hovedrestaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Du kan tilkøbe All Inclusive. Her er også et pizzeria, samt en poolbar og loungebar, hvor du kan få snacks, is og drikkevarer. Der er også flere restauranter og barer i nærområdet.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her er et stort poolområde med pool, børnebassin og solstole. Hotellet tilbyder aktiviteter såsom volleyball, tennis, squash, aerobics, bueskydning, fodbold og bordtennis. For børnene er der legeplads og børneklub, sidstnævnte arrangerer konkurrencer, minidisko og andre aktiviteter. Der er desuden aftenunderholdning for hele familien.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Parkering
- Internet
- Madbutik
- Vaskeri
- Cykel- og biludlejning
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.