Cala D Or, Mallorca

Playa Ferrera

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 396 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Playa Ferrera er smukt beliggende på Mallorcas sydlige kyst, blot en kort gåtur fra den smukke, hvide sandstrand Cala Ferrera og fra shoppingcentret i Cala d’Or. På hotellet er der en buffetrestaurant, to poolbarer og en stor gårdhave med pools og børnebassiner. Den ugentligt aftenunderholdning står på blandt andet flamencoshows.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 150 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 61 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Du kan bo på dobbeltværelse eller i et-, to- og treværelseslejlighed. Samtlige har aircondition, TV, internet, køleskab, føntørrer og altan eller terrasse. Lejlighederne har desuden tekøkken. Rengøring finder sted dagligt.

Mad og drikke
Restaurant Casablanca byder på udendørsservering, samt mallorcinsk og international buffet. I poolbarerne kan du bestille snacks, lette retter såsom pizza, is og diverse drikkevarer. Hotellet har også egen madbutik, hvor du kan købe nybagt brød.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her er fem pools, hvoraf to er til børn. En af disse har en lille vandlegeplads. På solterrassen er der også parasoller og solstole. Hotellets personale arrangerer underholdning for både børn og voksne om dagen, samt flamencoshows en aften om ugen. I nærheden af hotellet er der desuden adgang til aktiviteter såsom dykning, golf og cykling.

Øvrige tjenester
- Aircondition
- Internet
- Parkering
- Biludlejning
- Madbutik
- Turistinformation
- Vaskeri og renseri
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.