Alcudia, Mallorca

Zafiro Bahia

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 929 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Zafiro Bahia ligger i smukke, rolige omgivelser knapt 6 km fra Alcudia, så tæt på havet at du kan høre bølgerne bruse helt inde fra restauranten. Dette børnevenlige hotel sætter virkelig familien i første række. I servicehjørnet kan du få tips og flere gange ugentligt arrangeres der minidisko og andre familieaktiviteter. Alle fra 4 år og op er velkommen i hotellets egne børne- og ungdomsklubber. Klubberne for de mindste børn har mindst én skandinavisk leder. For de voksne er der også masser at lave, som for eksempel sportsaktiviteter og shows. Hvis du bestiller All Inclusive er al mad og drikke inkluderet i opholdsprisen – så skal i kun tænke på at nyde jeres ferie.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 60 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Gæster bor i et- eller toværelseslejligheder. Førstnævnte har kombineret soveværelse og stue, mens de andre har separat stue. Samtlige har altan/terrasse, aircondition (maj-september), værdiskab (mod betaling) og et tekøkken. Tekøkkenet er udstyret med kogeplader, køleskab, mikrobølgeovn, brødrister, elkoger, kaffemaskine og spiseplads.

Mad og drikke
Buffetrestauranten serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Der er også en poolbar, en loungebar og en café. Hvis du bestiller All Inclusive, er alle måltider, snacks, drikkevarer og is (til børnene) inkluderet i prisen.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På hotellet er der fire forskellige pools. Børnene har eget børnebassin med små vandrutsjebaner, og de voksne kan slappe af i egen pool. Aktivitetsudbuddet på hotellet er stort. Her kan i spille strandvolley, tennis, minigolf, bordtennis (mod betaling) og billard (mod betaling). Hotellets personale arrangerer fitnesstimer såsom aerobics, spinning og vandgymnastik. For de yngre gæster er der en børneklub og en teenageklub.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Lille dagligvarebutik
- Vaskeri
- Elevator

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.