Torremolinos, Costa del Sol

Sol Principe

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 5239 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Det familievenlige Sol Principe ligger blot et stenkast fra den herlige sandstrand i Torremolinos. Her finder du en stor pool, en varieret buffet og flere barer hvor du kan køle ned med diverse drikke. De voksne kan deltage i dansetimer og spinning, alt imens børnene har det sjovt på legepladsen eller deltager i børneklubbens aktiviteter. Om aftenen arrangerer hotellet underholdning i form af liveshows og musicaler.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 50 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 7 km fra Malaga lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge mellem at bo på lyse dobbeltværelser (20 m2) eller på familieværelser (40 m2). Samtlige har aircondition (juni – september), TV, telefon, minikøleskab, føntørrer, badeværelsesartikler og altan. Værelserne rengøres alle ugens dage.

Mad og drikke
Morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet på hotellets restaurant. Retterne er spansk og internationalt inspirerede. Der findes også en italiensk afdeling med diverse pastaretter og pizza. Glutenfrie og vegetaralternative er tilgængelige. Hotellet arrangerer temaaftener med andalusiske, asiatiske og mexicanske måltider. Her er desuden tre barer, hvor du kan bestille en masse forskellige drikkevarer (med og uden alkohol).

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har fem pools, hvoraf to af dem er børnebassiner og et er en opvarmet indendørspool (sidstnævnte er åben januar – maj og oktober). På solterrassen kan du frit benytte dig af parasoller og solsenge. Hotellet har eget fitnesscenter.

Der tilbydes desuden en lang række aktiviteter såsom vandgymnastik, spinning, dansetimer, massage, legeplads og børneklub. Børneklubben arrangerer en masse aktiviteter, såsom minigolf og minidisko. Denne består af fire kategorier; Dreamers (8 måneder – 4 år), Explorers (5 – 7 år), Rangers (8 – 10 år) og The Kave (11 – 15 år).

Der er et underholdningsprogram for hele familien. Det byder blandt andet på liveshows og musicals.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Veksling af valuta
- Vaskeri
- Aircondition
- Værdiskab
- Frisørsalon
- Børnepasningsservice
- Vækningsservice

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.