Benalmadena, Costa del Sol

Globales Los Patos Park

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 3030 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Los Patos Park ligger i Benalmadena den populære solkyst. Hotellet har et underholdende vandland med vandrutsjebaner, vandkanoner og et spændende piratskib. Børneklubben arrangerer aktiviteter med pirattema for de 5-12 årige, og hotellet er derfor elsket af børn. Den skønne sandstrand ligger blot en kort gåtur fra hotellet, og byen Puerto Marina ligger cirka 1 km derfra.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 250 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 13 km fra Malaga lufthavn.

Værelserne
Hotellet består af 273 værelser med aircondition, TV, telefon, internet, badeværelsesartikler, føntørrer, minibar, samt altan eller terrasse. Tremmesenge er tilgængelige ved forespørgsel.

Mad og drikke
Morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet i hovedrestauranten, og et par gange om ugen arrangeres der madlavningsshows. Du kan tilkøbe All Inclusive. Her er også en bar, hvor du kan få snacks, is og forskellige slags drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har et kæmpestort vandland med fire pools, flere vandrutsjebaner, samt et børnebassin med vandlegeplads, små vandrutsjebaner og et piratskib. Ud over dette, kan du spille bordtennis og lave andre sjove ting i aktivitetsrummet.

I højsæsonen arrangerer børneklubben aktiviteter for de 5-12 årige. Der arrangeres desuden aftenunderholdning af personalet, såsom flamencoshows. Hotellet ligger blot 1 km fra en 18-hulsgolfbane.

Øvrige tjenester
- Parkering
- Internet
- Vaskeri
- Aircondition
- Souvenirbutik
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.