Benahavis, Costa del Sol

Checkin Colina del Paraiso

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 545 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Det hyggelige familiehotel Colina del Paraiso ligger placeret cirka 10 minutter fra feriebyen Puerto Banus på Costa del Sol. Her venter dig en lang række faciliteter, et frodigt poolområde og flere tennisbaner. I sommersæsonen arrangeres der aktiviteter såsom yogaundervisning og grillaftener. For børnene er der en børneklub (åben i højsæsonen) og en stor legeplads. Du bor her i veludstyrede lejligheder med køkken, vaskemaskine og altan eller terrasse. Nærmeste strand ligger 15 minutters kørsel derfra.

** Bemærk venligst at check in er fra og med kl. 16.00 og check ud er kl. 10.00 **

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 3,5 km fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 68 km fra Palma lufthavn.

Værelserne
Her kan du bo i lejlighed, rækkehus eller penthouse. Disse har 2-4 værelser og samtlige har aircondition, føntørrer, TV, DVD afspiller, strygejern, strygebræt samt altan eller terrasse. Der er også et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine/tørretumbler og mikrobølgeovn. Tremmesenge og børnestole kan lånes ved forespørgsel. Rækkehusene er i to etager og har en tagterrasse med jacuzzi, alt imens penthouselejlighederne er på én etage og har privat tagterrasse med pool.

Mad og drikke
I hotellets restaurant, Villa Colina, serveres der morgenmad, frokost og aftensmad. Retterne er europæiske med et spansk twist. Hotellet har fokus på friske, lokalt producerede råvarer. Der arrangeres regelmæssige temaaftener med blandt andet mexicanske retter, grillaften, flamencooptræden og børnetilpassede retter. Du kan også besøge hotellets poolbar (åben maj – september) hvor du kan få smoothies, salater og snacks. På Clubhouse Bar kan du bestille drinks og se fodbold på storskærmen. Hotellet har desuden egen madbutik hvor du kan købe basisvarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har tre pools og et børnebassin. Her er også to tennisbaner samt en multisportsbane, hvor du kan spille basket og fodbold. Der er desuden et fitnesscenter og et spilværelse med blandt andet billard, bordfodbold og dart. For børnene er der en børneklub fra begyndelsen af juni til begyndelsen af september. I sommersæsonen arrangeres der aktiviteter og underholdning for de voksne, såsom yogaundervisning og aftenshows.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Parkering
- Badehåndklæder
- Internet
- Parkering
- Cykel- og biludlejning
- Skrivebord
- Værdiskab
- Madbutik

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.