Lloret De Mar, Costa Brava

Evenia Olympic Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2517 anmeldelser

Vis mere

Oversigt

På Evenia Olympic Resort er der noget for enhver smag. Det store hotelområde har seks pools, hvoraf to er opvarmede indendørspools. Her er også en sjov vandpark med vandrutsjebaner og piratskib. Ynder du at være aktiv på ferien, er der blandt andet tennis, squash og fitnesscenter. I hotellets spaafdeling kan du slappe af med herlige behandlinger, alt imens børnene deltager i børneklubbens aktiviteter. Her arrangeres desuden underholdning både dag og aften, for alle aldre. ** Vandparken er åben mellem den 1. maj – 30. september, forudsat at vejret tillader det. **

Hvor langt er der til nærmeste strand?

Hotellet ligger 1,2 km fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn

Hotellet ligger 92 km fra Barcelona lufthavn og 28 km fra Girona lufthavn.

Værelserne

De lyse hotelværelser er udstyret med TV, telefon, badeværelsesartikler, føntørrer, aircondition, samt altan eller terrasse med udsigt over bjerge, pool eller vandland. Køleskab kan lejes mod betaling.

Mad og drikke

Hotellet har flere buffetrestauranter som serverer et stort udvalg af internationale og catalanske retter til morgenmad, frokost og aftensmad. Der er desuden poolbar, hvor du kan få snacks, lette retter, is og diverse kolde drikke (med og uden alkohol). All Incklusive er tilgængeligt fra den 3. april til den 8. oktober, og er obligatorisk fra den 1. juni til den 28. september.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning

Hotellet har et 30.000 m<sup>2</sup> stort område med hele seks pools, samt vandpark med piratskib og vandrutsjebaner (vandparken er åben maj – september). Du kan koble af på den store solterrasse med palmer, solstole og parasoller. På hotelområdet er der desuden tennis, squash, billard, bordtennis, aktivitetsrum, fitnesscenter og en spaafdeling. For børnene er der legeplads og en børneklub, som arrangerer daglige aktiviteter. Der arrangeres underholdning for alle aldre både dag og aften.

Øvrige tjenester

- Døgnåben reception - Aircondition - Internet - Vaskeri - Værdiskab Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.