St Julians, Malta

Hilton Malta

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 6374 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Dette elegante og luksuriøse hotel ligger ved havnen Portomaso i St. Julians, og byder på en skøn udsigt over havet og bådene. Hotellet har et stort poolområde med flere pools og en udendørsjacuzzi. Som sig hører til på et luksushotel, er der også en spaafdeling samt flere restauranter med kvalitetsmad.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
I St. Julians bader man fra klipper og betonbrygger. Hotellet ligger 500 meter fra nærmeste brygge. Der ligger en sandstrand uden for Valetta.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 12 km fra Malta lufthavn.

Værelserne
Gæster bor på elegante dobbeltværelser med altan á cirka 37 m2. Samtlige har aircondition, TV, DVD-afspiller, værdiskab, minibar, te- og kaffefaciliteter, føntørrer, badekåbe, tøfler og badeværelse med badekar/brus.

Mad og drikke
Hotellets hovedrestaurant serverer en vellidt og varieret buffet til morgen, middag og aften. I restaurant ’Blue Elephant’ får du thailandske retter, og i ’Bottega del Vino’ kan du nyde gode vine og middelhavsinspireret mad. Der er desuden flere barer, inklusiv en poolbar.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På Hilton Malta er der masser af aktiviteter! Her er et poolområde med tre store pools, et børnebassin (40 cm dybt) og en udendørsjacuzzi. Der er også godt med solstole og en herlig udsigt over havet.

For dig som gerne vil være aktiv på ferien, er der et moderne fitnesscenter og mulighed for at deltage i holdtræning såsom zumba, yoga og vandgymnastik. Der er desuden tennis og squash. I spaafdelingen kan du finde en opvarmet indendørspool, sauna, dampbad og jacuzzi. Hvis du for alvor vil forkæle dig selv, kan du booke massage- og skønhedsbehandlinger.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Elevator
- Badehåndklæder
- Parkering
- Internet
- Room Service
- Cykeludlejning
- Hæveautomat
- Udflugtsinformation
- Vaskeri
- Bagageopbevaring

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.