Mellieha, Malta

Paradise Bay Resort Hotel

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 713 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Paradise Bay er beliggende i et roligt område, og her kan du sole dig eller bade på hotellets private sandstrand, hvor du desuden kan snorkle eller dykke i det krystalklare vand. Hotellet ligger på Maltas nordlige del, og du kan let tage båd derfra til naboøen Gozo – perfekt valg til en udflugt.

Hotellet har et fint poolområde med fire pools og et børnebassin. Her er også et fitnesscenter, en tennisbane og en legeplads.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet har en privat strand 1 km derfra, og her fragtes du til med hotellets båd. Bådturen tager cirka 10 minutter.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 30 km fra Malta lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge mellem dobbeltværelser og suiter. Samtlige har aircondition, TV, telefon, internet (mod betaling), te- og kaffefaciliteter, minikøleskab og hårtørrer. Alle har desuden altan med hel eller delvis havudsigt. Rengøring sker dagligt.

Mad og drikke
Hotellets hovedrestaurant Il-Merill har både buffet og á la carte menu. Der er også to barer, en loungerestaurant, samt en bistro, med lette retter såsom pizza, pasta, burgere og salat.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her er tre pools, et børnebassin, solsenge og parasoller. Fra poolområderne har du en fantastisk havudsigt. Hotellets indendørspool er opvarmet i vinterhalvåret. Hvis du gerne vil være lidt aktiv på ferien, er der fitnesscenter, tennisbaner og diverse slags vandsport på den private strand. For børnene er der en legeplads.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Parkering
- Internet
- Badehåndklæder (depositum)
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Børnepasningsservice
- Vaskeri
- Supermarked
- Vareautomat
- Biludlejning
- Souvenirbutik
- Værdiskab
- Roomservice

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.