Tholos, Rhodos

Sunlight Studios

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 581 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Dette er et lille familiedrevet lejlighedshotel i Theologos på Rhodos. Her bor du i en etværelseslejlighed og har eget bad samt tekøkken, så du kan let lave din egen mad. Hotellet har et poolområde omringet af liggestole. I nærheden af hotellet findes der et udvalg af barer og restauranter. Stranden ligger 800 meter fra hotellet og her kan du slappe af i solen, eller måske prøve en vandsport såsom dykning.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 800 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 8 km fra Rhodos lufthavn.

Værelserne
Samtlige lejligheder har tekøkken med komfur, køkkenudstyr og et køleskab med fryser. Man kan vælge at spise mad ved spisebordet indendørs, men der findes også en møbleret terrasse. Alle værelser har badeværelse med bruser og håndklæder. Lejlighederne på første etage rummer to gæster, alt imens lejlighederne på de øvrige etager rummer op til fire gæster.

** Aircondition kan tilkøbes mod et dagligt gebyr. **

Mad og drikke
Hotellet har en restaurant som serverer måltider på terrassen mellem kl. 08:00 – 23:00. Her kan du bestille både græske specialiteter såsom moussaka, stifado og græske salater eller måske en mere international ret. Hotellets bar har døgnåben.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en swimmingpool og en solterrasse hvor man for alvor kan slappe af i solen. Børn kan bade i hotellets børnebassin. Du kan tage ind til Rhodos by, hvor der er gammel græsk arkitektur samt et stort udvalg af restauranter og barrer. Der går også bådturer til andre øer, hvis man gerne vil udforske endnu mere. Det store vandland i Faliraki er populært blandt familier.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet i alle fællesarealer
- Cykeludlejning
- Bibliotek
- Room Service
- Værdiskab
- Aircondition

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.