Lardos, Rhodos

Costa Lindia Beach Resort

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1422 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Costa Lindia Beach ligger på det sydøstlige Rhodos. Hotellet byder på hele seks pools, med både floder og vandfald, samt solfyldte terrasser og romantiske haver. Hotellet ligger 1,5 km fra byen Lardos og yderligere 6 km fra historiske Lindos. Du bor lige ved stranden, og som gæst på hotellet kan du benytte dig af solstole og parasoller helt gratis.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 55 km fra Rhodos internationale lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge mellem økonomiværelser, dobbeltværelser, superiorværelser, familieværelser og dupleksværelse. Samtlige har aircondition, TV, telefon, minibar og føntørrer. Alle, med undtagelse af økonomiværelserne, har desuden altan/terrasse med udsigt over hav, pool eller gårdhaver.

Mad og drikke
Når du bor med All Inclusive kan du få morgenmad, frokost og aftensmad i hovedrestauranten og du kan desuden få lokale drikke med og uden alkohol. I tillæg til buffetrestauranten er der også en arabisk og en græsk restaurant. Baren byder på is for de mindste, samt varme og kolde drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her er et stort poolområde med en lagunelignende pool, to børnebassiner, vandfald, broer, vandlegeplads og en vandrutsjebane. Der er masser af solstole og parasoller på både solterrassen og stranden. Badehåndklæder kan lejes.

Hotellet byder på aktiviteter for hele familien både dag og aften. For de yngste er der en børneklub, minidisko og legeplads. Hvis du ynder at være aktiv på ferien, er der fitnesscenter og mulighed for at deltage i aerobics og lignende holdtimer. Spaafdelingen byder på sauna, dampbad og jacuzzi.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Madbutik
- Frisørsalon
- Biludlejning
- Vaskeri og renseri
- Vækningsservice
- Room Service
- Værdiskab
- Badehåndklæder (depositum)

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.