Kalithea, Rhodos

The Kresten Royal Villas & Spa

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2623 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På Kresten Royal er der to store pools, et børnebassin og en indendørspool. Om dagen arrangeres der aktiviteter af hotellets engelsksprogede personale, som også sørger for hyggelig aftenunderholdning i form af livemusik og græsk aften. På hotellet er der en multisportsbane hvor du kan spille basket, volley og fodbold. Her er endda to tennisbaner.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 50 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 18 km fra Rhodos lufthavn.

Værelserne
Her bor gæster på rummelige og velindrettede værelser med dobbeltseng (eller to enkeltsenge), sovesofa og aircondition. Samtlige har desuden altan eller terrasse.

Mad og drikke
Hotellet har en buffetrestaurant og to á la carte restauranter. Foruden restauranterne er der også en lobbybar, en poolbar og en café hvor du kan få drikkevarer og snacks.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På Kresten Royal er der to store pools, et børnebassin og en indendørspool. I spaafdelingen er der også et fitnesscenter, dampbad, sauna og diverse behandlinger. Hvis du foretrækker at være lidt mere aktiv, arrangerer personalet en række aktiviteter og der er også tennisbaner (mod betaling) samt en multisportsbane. Der sørges også for aftenunderholdning i form af livemusik og græsk aften (der er ikke et fast skema).

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Lille butik
- Biludlejning
- Bagageopbevaring
- Elevator

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.