Possidi, Halkidiki

Dolphin Beach Hotel

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 159 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Det prisvenlige hotel Dolphin Beach ligger lige ved Ægæerhavet. Gæster på hotellet bor på enkle værelser med aircondition og altan. Her er en buffetrestaurant, og en bar hvor du kan nyde kølige drinks. Når solen står højt, kan du vælge mellem at bade i hotellets swimmingpool eller tage en tur på stranden som ligger lige ved hotellet. På solterrasse såvel som strand er der solsenge og parasoller.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 93 km fra Thessalonikis lufthavn.

Værelserne
Som gæst på hotellet kan du vælge mellem at bo på dobbeltværelse (20 m2), superiorværelse (23 m2) eller familieværelse (31 m2). Samtlige værelser har TV, aircondition, føntørrer og møbleret altan eller terrasse. Tremmesenge kan lånes ved forespørgsel.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Retterne er både græsk og middelhavsinspirerede. Der er også et pizzeria samt en bar, hvor du kan bestille snacks og diverse drikkevarer med og uden alkohol.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en udendørs swimmingpool, men hvis det ikke lige er din kop te, ligger stranden lige ved siden af. Parasoller og solstole er tilgængelige både ved poolen og på stranden. Du kan desuden prøve diverse vandsportsgrene, som for eksempel windsurfing og katamaransejlads. Der er et TV-rum og et læserum. Internet er tilgængeligt i alle fællesrum (mod betaling).

Øvrige tjenester
- Reception
- Internet
- Room Service
- Bagageopbevaring
- Vaskeri og renseri
- Værdiskab
- Vækningsservice

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.