Puerto De La Cruz, Tenerife

Hotel Botanico

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2254 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Hotel Botanico er et luksuriøst og elegant hotel i charmerende Puerto de la Cruz. Hotellet er del af gruppen ”The Leading Hotels og the World” og har utallige udmærkelser. Den 24.000 m2 store gårdhave omgives af smukke blomster og tropiske palmer, heri er der desuden to pools og god plads til at sole sig. Hotellet har også en stor spaafdeling med et varieret udbud af skønhedsbehandlinger og fri adgang til pool, jacuzzi og sauna. Botanico byder dig velkommen til en hyggelig og harmonisk badeferie – tag hertil og giv slip på hverdagens stress.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1,2 km fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 28 km fra Tenerifes nordlige lufthavn og 98 km fra Tenerifes sydlige lufthavn.

Værelserne
Gæster bor på elegant dobbeltværelser á 35-45 m2. Du kan også vælge at bo i en juniorsuite på 50-70 m2. Samtlige har aircondition, telefon, TV, minibar, værdiskab, føntørrer, badekåbe, badeværelsesartikler, badekar/brus, Room Service og møbleret altan. Vælger du en junior suite, har denne desuden walk-in garderobe og et ekstra stort badeværelse.

Der er gratis internet på værelset og i receptionen. Computere med adgang til internet kan lånes i receptionen mod afgift.

Mad og drikke
På hotelområdet er der flere restauranter, barer og caféer. Du kan blandt andet få spansk og italiensk mad. Morgenmadsbuffeten indgår i opholdsprisen og serveres i den skønne gårdhave. Halvpension kan tilkøbes.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Spaafdelingen ”The Oriental Spa Garden” har to udendørspools og en indendørspool. Disse er opvarmede om vinteren. Der er gratis entre, men dog er der en aldersgrænse på 16 år. Nyd godt af jacuzzi, sauna, dampbad, massage, undervandsmassage, manicure og skønhedsbehandlinger.

På hotelområdet er der også tennisbane, bordtennis, billard, aerobics, danse- og musikunderholdning om aftenen samt en stor putting green.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Vaskeri
- Elevator
- Veksling af valuta
- Cykel- og biludlejning

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.