Playa De Las Americas, Tenerife

Sol Tenerife

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 5576 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Sol Tenerife er et stort, familievenligt hotel med en god beliggenhed blot 300 meter fra stranden i Playa de las Americas. Her er masser af aktiviteter og faciliteter, blandt andet en solrig terrasse med to store pools, samt godt med solstole og parasoller. Du kan også spille en omgang tennis eller minigolf, hvis konkurrencegenet skal plejes. Hotellet personale arrangerer desuden aktiviteter og underholdning.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 300 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 18 km fra Tenerifes sydlige lufthavn og 80 km fra Tenerifes nordlige lufthavn.

Værelserne
Her bor du på værelse med aircondition, tv, telefon, internet, hårtørrer, minikøleskab, og altan eller terrasse. Du har udsigt over havet eller bjergene.

Mad og drikke
I hotellets hovedrestaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Du kan tilkøbe All Inclusive. Retterne er sæsonbaserede og byder på både klassikere og lokale specialiteter. I hotellets poolbar kan du få lette retter, snacks, is og drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her er to store pools, hvoraf den ene er opvarmet, og et separat børnebassin. Andre aktiviteter inkluderer fodbold, tennis, dart og pilates. De 5-12 årige kan deltage i børneklubbens aktiviteter. Internet er gratis tilgængeligt på hele hotelområdet.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Børnepasningsservice
- Hæveautomat
- Veksling af valuta
- Frisørsalon
- Internet
- Internet
- Vaskeri
- Værdiskab
- Dagligvarebutik

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.