San Agustin, Gran Canaria

Abora Interclub Atlantic by Lopesan Hotels

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 2934 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På det familievenlige IFA Interclub Atlantic bor du lige ved stranden i San Agustin på Gran Canaria. Stedet er mere roligt end byer såsom Playa del Inglés og Puerto Rico, og er dermed perfekt for familier, par og ældre rejsende. På hotellet er der to store poolområder, med flere små vandrutsjebaner – et hit blandt børnene. Der udbydes aktiviteter dag og aften, for alle aldre. Børnene har adgang til miniklub, legeplads og børnebassin. Du kan tilkøbe All Inclusive.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 800 meter fra nærmeste strand. Gratis strandbus.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 27 km fra Las Palmas lufthavn.

Værelserne
Du kan vælge mellem dobbeltværelser og familieværelser. Samtlige har telefon, TV, internet, føntørrer og møbleret altan eller terrasse. Familieværelserne har soveværelse og stue. Rengøring finder sted alle ugens dage.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Retterne er både varme og kolde. Hotellet har fire forskellige barer, hvor du kan få snacks, is og diverse drikke med eller uden alkohol.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
På hotellet er der to store poolområder. En af disse byder på tre vandrutsjebaner, en anden er opvarmet om vinteren, og der er endda et separat børnebassin med små vandrutsjebaner. Her er også jacuzzi, solstole og parasoller. Aktiviteterne indebærer tennis, volleyball, basket, fodbold, aerobics, vandgymnastik, dykning, dart, billard og bordtennis. For de 4-12 årige er der en børneklub, som blandt andet arrangerer minidisko. Der er også en legeplads. Aftenunderholdningen arrangeres i den indendørs bar El Teatro.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Parkering
- Cykeludlejning
- Veksling af valuta
- Frisørsalon
- Vaskeri
- Minisupermarked
- Værdiskab
- Badehåndklæder (depositum)

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.