San Agustin, Gran Canaria

Folias

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 57 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Folias er et klassisk lejlighedshotel i charmerende San Augustin på Gran Canaria. Her kan du nyde godt af et skønt poolområde med pool og børnebassin, som begge er opvarmet om vinteren. Du kan nyde den spanske varme på solterrassen, eller tage en kort gåtur til stranden, hvis du foretrækker denne.

San Augustin er en rolig turistby, hvor du kan nyde en afslappende ferie. Her er restauranter og barer, men det er ikke en festby for unge. Playa del Ingles ligger blot 3,5 km derfra.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 200 meter fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 27 km fra Las Palmas lufthavn.

Værelserne
Du bor i etværelseslejlighed med aircondition, tv, telefon, internet, altan/terrasse, samt tekøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og køkkenudstyr. Mikrobølgeovn, elkoger og strygejern/-bræt kan lejes. Tremmesenge er tilgængelige. Rengøring sker 5 dage om ugen.

Mad og drikke
Hotellets restaurant serverer morgenmadsbuffet og aftensmad á la carte. Du kan også lave egen mad i lejligheden. Her er desuden en poolbar, hvor du kan få frokost og diverse drikkevarer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har en solterrasse med parasoller, solstole, pool (opvarmet december-april) og separat børnebassin. Minigolf, billard og massage tilbydes mod betaling. Internet er gratis tilgængeligt i receptionen, og mod betaling på værelserne.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Aircondition
- Vareautomat
- Parkering
- Cykel- og biludlejning
- Vaskeri
- Hæveautomat
- Værdiskab

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.