Puerto Rico, Gran Canaria

Servatur Terrazamar & Sun Suites

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1341 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Servatur Terrazamar ligger i Puerto Rico, og er omgivet af Gran Canarias dramatiske klipper. Slap af i solen ved poolen, alt imens du nyder den panoramiske udsigt. Her bor du på et simpelt hotel, som har de bekvemmeligheder du har brug for, på din pause fra hverdagen.

Gæster bor i én af tre bygninger; Servatur Terrazamar, Sunsuites eller Sunsuites Royal.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1,2 km fra nærmeste strand.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 50 km fra Las Palmas lufthavn.

Værelserne
Her bor du i hyggelig lejlighed, med soveværelse, stue med sovesofa og tv, køkken, eget badeværelse, samt en stor terrasse.

Mad og drikke
Hotellets restaurant serverer grillet kød og fisk, samt en række af chefens specialiteter. Børnemenu er tilgængelig. I løbet af dagen kan du få lette retter og forfriskende drikke ved en af poolbarerne eller i baren ved receptionen.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her er en solrig terrasse med swimmingpool, samt en lang række aktiviteter organiseret af hotellet. Her er også tennisbaner for de mere aktive, og internet for de, der gerne vil gøre vennerne derhjemme misundelige.

Handicapfaciliteter
Dette hotel har handicapvenlige faciliteter. Kontakt venligst vores kundeserviceteam før du booker, for at snakke om jeres specifikke behov. Tilpassede værelser er tilgængelige mod forespørgsel.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Internet
- Veksling af valuta
- Bagageopbevaring
- Dagligvarebutik
- Vaskeri