Maspalomas, Gran Canaria

Turbo Club

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1661 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Turbo Club er et hyggeligt lejlighedshotel i Maspalomas. Her bor du nær stranden, og kan nyde med masser af underholdning og god service. Hotellet ligger i Campo Internacional, som er kendt for sine klitter og fine golfbaner. Lejlighederne er lyse, og hotellet har to pools. For de yngste er der børnebassin, legeplads og børneklub.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 3,5 km fra nærmeste strand. Gratis strandbus.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 33 km fra Las Palmas lufthavn.

Værelserne
Komplekset består af 120 lyse, store lejligheder á 35 m2. Her har du separat soveværelse, stue med sovesofa, samt et tekøkken med kogeplader, køkkenredskaber og køleskab. Lejlighederne har desuden aircondition, TV, føntørrer, samt altan eller terrasse. Rengøring sker tre gange om ugen (her udskiftes håndklæderne også), og sengetøj skiftes én gang om ugen.

Mad og drikke
Alle lejligheder har eget køkken, så gæster kan selv lave måltider. Du kan dog også tilkøbe All Inclusive, som inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Til frokost og aftensmad serveres der forskellige lokale drikke, med og uden alkohol. Disse serveres også i poolbaren.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Her er to pools, hvoraf den ene er opvarmet om vinteren. På solterrassen er der parasoller og solstole. For de yngste er der børnebassin, legeplads og børneklub. Sidstnævnte arrangerer aktiviteter seks dage om ugen. Her er også tennis, minigolf og billard. Den gratis strandbus afgår, mod stranden, tre gange dagligt.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Aircondition
- Internet
- Parkering
- Cykel-, motorcykel- og biludlejning
- Vaskeri og renseri
- Madbutik
- Veksling af valuta
- Bagageopbevaring

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.