Ferie i oktober

Hvor er det varmt i oktober?

Hvor er det varmt i oktober?

I oktober begynder dagene at blive både mørke og kolde heroppe nordpå. Kom væk fra kulden med en badeferie til de varmere breddegrader i stedet. Her anbefaler vi tre af vores favoritrejsemål, i form af tre øer, som alle indbyder til sol og strand. Er Malta, Cypern eller Mallorca din favorit?

Malta

Er du ikke rigtig færdig med sommer endnu? På Malta kan du nyde sommervarme langt ind i oktober, med temperaturer omkring 23 grader og 9 solskinstimer om dagen. Badevandet er faktisk endnu varmere med herlige 24 grader.

Cypern

Oktober er den perfekte måned at besøge Cypern for dig, som stadig har brug for lidt sommervarme. Du behøves ikke kæmpe om plads på stranden, og temperaturerne ligger omkring 27 grader – badevandet ligeså. Det kan blive en del koldere om aftenen, men er fortsat behageligt.

Mallorca

Gennemsnitstemperaturen på Mallorca i oktober ligger på 22 grader, med samme vandtemperatur. Her er desuden en del færre turister end om sommeren, så sørg for at lægge vejen forbi de mange seværdigheder og hovedstaden Palma.

Flere ferietips…