Ferie i maj

Hvor er det varmt i maj?

Hvor er det varmt i maj?

Tyvstart sommeren med en badeferie i maj. På mange af de sydeuropæiske destinationer, er varmen allerede kommet – men endnu ikke de store turistmængder, så du behøver ikke trænges på stranden. Vi anbefaler Cypern, Antalya og Costa del Sol.

Cypern

I maj begynder sommeren for alvor på Cypern, og gennemsnitstemperaturen ligger omkring 25 grader. Vandtemperaturen ligger på cirka 21 grader, så du kan nyde de lange dage på stranden. Om foråret er her desuden mange festivaller på øen, som er perfekt for dig der gerne vil opleve kulturlivet.

Antalya

Maj markerer begyndelsen af sommersæsonen i Antalya, med temperaturer på cirka 22 grader og hele 12 solskinstimer om dagen. Det er en god tid at rejse, hvis du vil undgå den værste varme og de store turisthorder. Vandet ligger på omtrent 20 grader.

Costa del Sol

Vejret på solkysten i maj byder på 22 grader og 12 solskinstimer om dagen. Havet er stadig relativt køligt med omkring 17 grader, men vejret er perfekt til udflugter – og vi har heldigvis en række hoteller med opvarmede pools.

Flere ferietips…