Ferie i juli

Hvor er det varmt i juli?

Hvor er det varmt i juli?

Juli er for mange den perfekte sommerferiemåned, ikke mindst fordi du kan forvente herligt vejr på mange af Europas populære rejsemål. Hvad end du foretrækker familiefavoritten Rhodos, klassikeren Mallorca eller solrige Costa Brava i Spanien, er der noget for dig.

Rhodos

Rhodos byder på solgaranti og en gennemsnitstemperatur på 31 grader, med 13 solskinstimer. Om natten er der stadig omkring 25 grader, så der er garanti for varme døgnet rundt. Heldigvis tilbyder de fleste af vores hoteller aircondition, så du slipper for at svede!

Mallorca

I højsæsonen stiger temperaturerne på Mallorca, og selv om gennemsnitstemperaturen ligger omkring 26 grader, er det ikke usædvanligt med over 30 grader. Husk at drikke masser af vand, og glem ikke solcremen. Vi anbefaler, at du holder dig i skyggen midt på dagen, når solen står højst på himlen.

Costa Brava

Juli er en af de varmeste måneder på Costa Brava, med en dagstemperatur på 27 grader og en vandtemperatur på 24 grader. Her er også 13 solskinstimer dagligt, og solens stråler er meget stærke. Vi anbefaler at gøre som spanierne – tag en siesta i skyggen midt på dagen.

Flere ferietips…