Ferie i december

Hvor er det varmt i december?

Hvor er det varmt i december?

Juletiden behøver ikke nødvendigvis medføre sne, kulde og julestress – skip alt dette og nyd en badeferie på varmere breddegrader i stedet. De klassiske vinterrejsemål Tenerife og Gran Canaria, byder – takket være det milde klima – på både sol og varme. Overvej også det trendy rejsemål Dubai, hvis du vil til et endnu varmere sted.

Tenerife

Takket være sit subtropiske klima, er Tenerife et perfekt rejsemål om vinteren. Her ligger gennemsnitstemperaturen på omkring 20 grader, og de sydlige dele af øen er generelt set den del varmere end de nordlige dele. Foretrækker du at vandre i naturen, kan du derimod med fordel drage til den nordlige del, hvor landskabet er perfekt til vandreture.

Gran Canaria

Gran Canaria er et klassisk vinterrejsemål, som er meget populært blandt skandinavere som foretrækker at fejre jul i solen. Her kan du nyde gennemsnitstemperaturer på 21 grader, og vandtemperaturer omkring 19 grader. For dig, som foretrækker at bade i varmere vand, har mange af vores hotellet opvarmede pools.

Dubai

Hvis du gerne vil nyde godt af både sol og strand i december måned, passer Dubai helt perfekt. Det er ikke underligt, at dette er et populært vinterrejsemål med temperaturer omkring 25 grader i vand og til lands. Her er omkring 9 solskinstimer dagligt.

Flere ferietips…