Ferie i august

Hvor er det varmt i august?

Hvor er det varmt i august?

August kan være en af de herligste sommermåneder. Den byder ikke blot på lange, solrige dage rundt om i Europa, men er også måneden hvor badetemperaturerne er varmest. Mallorca, Kroatien og Malta byder alle på badetemperaturer omkring 26 grader, og lufttemperaturer lige under de 20 grader.

Mallorca

August er en af årets varmeste måneder på Mallorca, og det er også den måned, hvor flest turister besøger øen. Temperaturerne ligger omkring 27 grader om dagen, og der er ikke meget varmere om natten. Badevandet ligger på skønne 26 grader, og solen skinner i gennemsnit 12 timer om dagen.

Kroatien

Smukke Kroatien er det perfekte valg til en augustrejse. Med sit krystalklare vand, rustikke stenhuse og hyggelige restauranter, er det et vellidt rejsemål blandt unge såvel som gamle. Temperaturen ligger på skønne 30 grader, og vandtemperaturer på omkring 25 grader. For dig, som gerne vil være i skyggen, findes der her masser af hyggelige gårdhaver ved strandene.

Malta

Malta har en gennemsnitstemperatur på 29 grader i august, og badevand på omkring 26 grader. Med 12 solskinstimer om dagen, kan du her nyde de lange dage på stranden eller ved poolkanten. Glem ikke at drikke nok med vand, og at smøre dig ind i solcreme.

Flere ferietips…