Få mere ferie for pengene

Betal 650,- pr. person i dag og delbetal

Vores mål er at gøre det så let som muligt for dig at booke din badeferie. Når du vælger at betale med kort, giver vi dig derfor mulighed for at booke din rejse i dag og delbetale det fulde beløb frem til to uger inden afrejse. Hvis du vil læse mere om vores betalingsmuligheder, kan du finde information her.

Skal du afsted om 45 dage?

Har du booket en ferie med afgang om 45, eller flere, dage? I så fald kan du dele totalbeløbet op, og således kun betale fra 650,- pr. person når du booker. Restbeløbet deles op og betales frem til 28 dage ingen afrejse. Dato og beløb for de fremtidige delbetalinger kan findes på sidste side, inden du gennemfører din booking. Antal betalinger afhænger af hvor længe der er til du rejser. Hvis der er mere end tre måneder, betaler du af fire omgange. Hvis der er mindre end tre måneder, betaler du af tre omgange. Totalbeløbet skal være os i hænde senest 28 dage inden afrejse. Så er det ellers bare at pakke kufferten og bevæge dig mod varmere himmelstrøg!

Hvis du rejser snart

Når du booker en ferie mindre en 45 dage før afrejse, kan du ikke benytte dig af ovenstående betalingsplan. I dette tilfælde, bliver du bedt om at betale hele beløbet i én omgang når du booker.

Nogle af vores rejsetyper