Side, Antalya

Sultan of Dreams

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 349 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
På Sultan of Dreams kan du nyde solrige dage på den private strand, eller deltage i nogle af de mange aktiviteter. Personalet arrangerer blandt andet vandgymnastik, og de små kan deltage i børneklubbens aktiviteter. I spaafdelingen kan du slappe af med en thaimassage, og om aftenen kan du deltage i quizzer og nyde livemusikken.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 80 km fra Antalya lufthavn.

Værelserne
Her bor du på værelse med aircondition, telefon, tv, hårtørrer, minibar, te- og kaffefaciliteter, internet samt altan. Rengøring sker dagligt.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der morgenmad, frokost og aftensmad som buffet. Om aftenen er der en separat børnebuffet. Her er også tre á la carte restauranter, samt tre barer.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har to udendørspools (en med vandrutsjebaner), børnebassin og en indendørspool. Her udbydes aktiviteter såsom bordtennis, beachvolley, fitness, aerobics, vandgymnastik og vandpolo. For de 4-12 årige er der en børneklub, og for de voksne er der en skøn spaafdeling med tyrkisk bad, thaimassage og forskellige behandlinger. Om aftenen arrangeres der underholdning, med blandt andet dans, livemusik og bingo.

Øvrige tjenester
- Døgnåben reception
- Privat strand
- Badehåndklæder
- Internet
- Bagageopbevaring
- Turistinformation
- Veksling af valuta
- Vaskeri og renseri
- Dagligvarebutik
- Vareautomat
- Aircondition
- Biludlejning
- Souvenirbutik
- Værdiskab
- Frisør