Side, Antalya

Selectum Family Comfort Side

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 1369 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Lyra Resort Hotel er et populært All Inclusive hotel som har noget for alle og enhver. Med en fantastisk beliggenhed lige ved stranden i det velbesøgt turistområde Kizilagac, finder du let et stort udvalg af aktiviteter for hele familien. For de som ønsker at bade, er der to store swimmingpools, to børnebassiner og vandrutsjebaner på hotellet.

Hvis du hellere vil ligge i solen og læse en bog, kan du besøge en af hotellets solterrasser med både parasoller og solstole. Hotellet tilbyder også adgang til fitnesscenter, spa og en opvarmet indendørspool. Hvorfor ikke bare spadsere ned til vandet? Stranden ligger et stenkast fra hotellet.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger lige ved stranden.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 79 km fra Antalya lufthavn.

Værelserne
På Lyra Resort Hotel bor gæsterne på dobbelt- eller familieværelser med aircondition. Hotellet består af en hovedbygning og flere mindre, 2-etagers villaer rundt omkring i den frodige have. Alle værelser har TV, køleskab, minibar, elkoger, samt altan eller terrasse. Der gøres rent på værelserne hver dag.

Mad og drikke
I hotellets All Inclusive program tilbydes der morgenmads-, frokost-, og aftensmadsbuffet i hovedrestauranten. Mellem måltiderne kan du besøge en af de syv barer, som har døgnåbent og serverer snacks og lokale drikke.

Gæster der bor på hotellet i syv nætter eller mere, tilbydes et helt gratis måltid på et af hotellets fem á la carte restauranter oveni (disse er åbne mellem den 1. maj og den 20. oktober).

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har fire pools, hvoraf den ene har seks vandrutsjebaner (åbne den 1. maj – 20. oktober). De tilbyder desuden aktiviteter såsom billard, basket, tennis, beachvolley, dart og bordtennis. For de mindste er der to legepladser, børneklub, klatrevæg og minidisko.

I wellness centret er der også fitness, sauna, Hammam, samt en spa der tilbyder massage og diverse behandlinger. Hotellet har også et underholdningsprogram med forskellige optrædener.

Øvrige tjenester
- Room Service (døgnet rundt)
- Badehåndklæder
- Værdiskab
- Biludlejning
- Madbutik
- Souvenirbutik
- Frisør
- Internet
- Døgnåben reception
- Vaskeri
- Aircondition
- Børnepasning

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.