Side, Antalya

Gazipasa Star

TripAdvisor-anmeldelser
Baseret på 975 anmeldelser

Vis mere

Oversigt
Gazipasa Star er et vellidt og budgetvenligt hotel centralt beliggende i Side. Hotellet har et fint poolrområde med solstole samt to pools, hvoraf den ene har en vandrutsjebane. For børnene er der et separat børnebassin og en sjov legeplads. De voksne kan tage et smut forbi hotellets sauna og hammam. I sommersæsonen går der desuden en gratis strandbus til stranden.

Hvor langt er der til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1,5 km fra nærmeste strand. Der går gratis strandbus i sommersæsonen.

Afstand til nærmeste lufthavn
Hotellet ligger 65 km fra Antalya lufthavn.

Værelserne
Her bor du på værelse eller i lejlighed med aircondition, minibar, telefon, TV og føntørrer. Lejlighederne har desuden et tekøkken og spisebord. Rengøring finder sted alle ugens dage.

Mad og drikke
I hotellets restaurant serveres der både lokale og internationale retter som er tilberedt med sæsonbaserede ingredienser. På restauranten kan vælge mellem at spise indendørs, udendørs eller ved poolområdet. Der er også en bar hvor du kan bestille både juice og cocktails.

Aktiviteter, faciliteter & underholdning
Hotellet har to swimmingpools, hvoraf den ene har tilhørende vandrutsjebane. For børnene er der et separat børnebassin og terrassen byder desuden på solstole til fri afbenyttelse. Hotellet har desuden sauna, tyrkisk bad, legeplads for de yngre gæster samt internet i alle fællesområder.

Øvrige tjenester
- Aircondition
- Internet
- Parkering
- Cykel- og biludlejning
- Vaskeri og renseri

Hotellet kan opkræve betaling for enkelte af de nævnte faciliteter.